luni, 14 decembrie 2009

Programul Rabla (Remat) 2010

De curand au aparut primele informatii privind derularea binecunoscutului program Rabla pentru anul 2010. Atat presedintele reales, Traian Basescu, cat si premierul interimar, Emil Boc au declarat ca acest program trebuie neaparat sa continue. Probabil ca asa se va si intampla, daca vor fi bani la bugetul de stat, desigur!

O idee inedita pentru Remat 2010 este propunerea de a putea casa pana la trei masini vechi. Practic pentru fiecare masina casata se va obtine un voucher in valoare de 3800 Lei. Cumuland astfel trei vouchere se va putea cumpara o masina noua cu o prima de casare de 11.400 lei. Presupun ca o consecinta a implementarii acestei masuri va fi cresterea interesului pentru masinile vechi ce vor putea fi casate; de asemenea cred ca se va face si un mic comert cu aceste vouchere.

Important este ca programul Rabla 2010 sa continue sa existe, indiferent daca se vor folosi sau nu vouchere, pentru binele producatorului autohton care este principalul beneficiar, mai ales ca pe piete ca Germania si Franta (unde Dacia vindea foarte multe unitati) se estimeaza ca programele similare de stimulare a inoirii parcului auto vor fi sistate.

3 comentarii:

Vanzari auto spunea...

Pot sa ofere ei si 10 masini, daca lumea nu are restul de bani, cum sa cumpere masini noi. In plus, politia impreuna cu RAR-ul au inceput sa loveasca tare in posesorii de dacii mai "batrane". Va dati seama ca aceste persoane circula cu ele pentru ca nu au posibilitatea sa cumpere masini noi, nu ca nu ar vrea...

Anonim spunea...

REMAT 2010/ RABLA 2010
PRIMA DE CASARE DE 11400 RON??????!
8950 E (PRET) - 2700E(PRIMA DE CASARE) - 1800E(REDUCEREA) ===== RENAULT SYMBOL
TEL. 0740 272 009

Cosmin ..zoneracers.. spunea...

Oricum Dacia ramane marca cea mai bine vanduta prin programul rabla,fata de cellelalte marci straine. In special Dacia Logan, iar Dacia Sandero se vine foarte bine in strainatate.

Focus Auto - Revista auto online