marți, 22 decembrie 2009

http://www.dispecerattractari.ro - util si gratuit!

Ca tot ne-a luat iarna pe nepregatite, din nou, si multi au ramas inzapeziti mai aproape sau mai departe de oras, am gasit un site ce ar putea fi util cu adevarat (si nu numai iarna)!

In cazul in care ai ramas in pana si ai nevoie sa fii tractat pe cine suni? Daca trebuie doar sa fii remorcat mai suni un prieten (daca ai pe cine si vrea si poate) dar ce faci daca ai nevoie de o platforma? Se pare ca cineva s-a gandit deja la acest lucru si a facut un site/portal cu firmele de tractari auto din toata tara: http://www.dispecerattractari.ro. Pagina exista deja de un an de zile si are peste 130 de firme inscrise din toate judetele tarii.

Bine, bine ar putea spune unii dar ce folos daca atunci cand am ramas in pana si nu am acces la Internet? Nimic mai simplu: site-ul ofera si un numar de telefon (0720667700) la care poti trimite un text de genul "tractari brasov" si vei primi, tot prin SMS, numere de telefon ale firmelor de tractari. Si partea si mai interesanta este ca acest serviciu este gratuit (adica se tarifeaza ca un SMS normal de catre operatorul de telefonie).

Desi nu doresc nimanui sa aiba nevoie de acest serviciu, nu pot decat sa apreciez initiativa!

Un comentariu:

Fluturaşe spunea...

Felicitări pentru ideea blogului!
E o pagină utilă!

Focus Auto - Revista auto online