joi, 12 august 2010

Campanie online anti Carpatica Asigurari

Cu putin timp in urma, masina unui amic a fost lovita spate de un "nefericit" cu RCA-ul la Carpatica. Dupa ce s-au intalnit cu inspectorul de daune, vinovatul (cel care a lovit din spate) a primit autorizatie de reparatie iar dosarul amicului meu urma sa fie trimis la Sibiu pentru a fi aprobat. Dupa aproximativ o saptamana acesta a primit acasa o instiintare cu textul "Analizand dinamica accidentului propunem respingerea dosarului deoarece este suspect de frauda...". Accidentul a avut loc pe E85 la iesirea dintr-un oras si cu multi martori in jur; nu a contat ... nu a avut ce sa discute cu cei de la Carpatica. Singura solutie a fost sa-si repare singur masina si apoi sa-i dea in judecata pentru recuperarea banilor. Procesul este in curs de desfasurare.

Trecand peste aceasta introducere, cautand pe Google, am gasit ca sunt foarte multi care au luat teapa de la firma omului de afaceri sibian Ilie Carabulea, Carpatica Asigurari.

Foarte multe plangeri care vizeaza Carpatica Asigurari pot fi gasite aici: http://www.podulminciunilor.ro/2009/04/24/cateva-motive-pentru-a-nu-va-face-asigurare-la-carpatica-asigurari/ . De asemenea, cineva a investit cativa banuti si ceva timp pentru a crea o pagina dedicata povestilor (adevarate) cu tepele luate de la cea mai jenanta firma de asigurari din Romania (alaturi de EuroIns): http://nucarpatica.org/.

Putin probabil ca aceste demersuri sa schimbe modul de lucru din compania sibiana dar poate la un moment dat cineva "de sus" (si nu ma refer la divinitate) va face ceva in privinta asta!

Niciun comentariu:

Focus Auto - Revista auto online