vineri, 5 noiembrie 2010

Programul REMAT 2011 - noutati

Mai sunt cateva zile pana la finalizarea programului Rabla 2010 si pe piata mai sunt inca multe vouchere, desi pretul acestora a ajuns la valori inimaginabile la inceputul anului (7-800 Lei).

Ministrul mediului, Laszlo Borbely a facut recent un anunt foarte importanta cu privire la proiectul REMAT 2011. Acesta precizeaza ca in 2011 se vor putea utiliza pana la 5 vouchere, spre deosebire de anul acesta cand se pot utiliza doar 3. Foarte important, voucherele de anul acesta nu se vor putea utiliza in 2011!

In declaratia domniei sale, ministrul Laszlo Borbely a precizat si faptul ca se vor creste usor taxele de inmatriculare, urmand ca pana si masinile motorizari Euro 5 sa fie taxate la prima inmatriculare in Romania. Explicatia pentru aceasta "taxa mica" este ca incepand din 2011 toate masinile ce vor fi produse vor avea motoare Euro 5.

Ideea cu 5 vouchere este foarte interesanta deoarece ar putea crea cumparatorilor un "discount" substantial suportat de statul roman. Sa vedem daca se va aproba aceasta initiativa legislativa!

Niciun comentariu:

Focus Auto - Revista auto online