miercuri, 24 noiembrie 2010

Opel aduce un nou look pentru Corsa in 2011

Din Ianuarie 2011 Opel Corsa va avea design nou ce se va alinia cu cel al or Insignia si Astra. Dupa ce in 2010 Opel a adus modificari motorizarilor si sasiului, Opel incearca sa mentina trend-ul vanzarilor pentru un model care s-a dovedit a fi de succes in Europa.

La exterior sunt aduse modificari usoare ce accentueaza aerul dinamic si tineresc al masinii. Privita din fata, este de remarcat este si aspectul de "smiley face" abordat de Opel.

La interior, cea mai evidenta schimbare se remarca la consola centrala. Opel Corsa este prevazut cu un sistem multimedia dotat cu sapte difuzoare, ecran tactil de 5" (denumit Touch&Connect), sistem de navigatie, port USB si bluetooth.

Din punctul de vedere al motorizarii, Opel a introdus tehnologia Start&/Stop la motorul 1,3 CDTI care acum produce 95 cai putere. La capitolul consum, Opel este exagerat de optimist si specifica doar 3,5 L/100KM in regim extra-urban pentru varianta in trei usi. Din experienta personala, acest consum declarat este departe de adevar in conditii reale de sofat. Nu mai spun de consumul urban declarat de 4.2 L/100km care este o fantezie :)





Niciun comentariu:

Focus Auto - Revista auto online