joi, 29 iulie 2010

Dacia pregateste o noua versiune de Logan pentru 2012

In presa romaneasca au aparut deja primele zvonuri despre o noua versiune a modelului Dacia Logan, ce ar urma sa apara tocmai in 2012. Spun tocmai in 2012 deoarece Loganul este deja pe piata de 6 ani si de-a lungul vietii a suferit doar schimbari estetice minore. Se pare ca Renault deja negociaza contractele cu furnizorii de componente.

Despre modificarile ce vor fi aduse Loganului, pe langa cele estetice, se vor aduce si modificari tehnice. Citez: "Dacia ar putea modifica anumite elemente ale grupului motopropulsor care sa permita atat reducerea consumului, cat si a emisiilor de noxe."

Dupa parerea mea Dacia nu va modifica mare lucru din punct de vedere tehnic. Pur si simplu va prelua transmisii si motoare de la modelele Renault actuale; cred ca privirile ar trebui indreptate catre actuala versiune a modelului Clio. In rest sper ca modificarile de design vor face masina ceva mai atragatoare ... si foarte important, pretul sa nu creasca!

Un comentariu:

Anonim spunea...

daca doresti sa facem link exchange cu siteul www.filmeonlinegratis.gougou.ro cu titlul "filme online gratis subtitrate" daca esti de acord astept mailul tau cu numele siteului si titlul cu care doresti sa te adaug
mersi
costel_box@yahoo.com

Focus Auto - Revista auto online