luni, 9 februarie 2009

www.autovit.ro - cel mai mare site romanesc cu anunturi de masini second hand

Nu stiu daca site-ul www.autovit.ro are vreo legatura cu targul de masini din Vitan insa un lucru este sigur: autovit.ro este cel mai mare site romanesc cu anunturi cu masini de vanzare din Romania.

Desi nu sunt neaparat de acord cu modalitatea de structurare a anunturilor, trebuie sa recunosc faptul ca daca esti in cautarea unui model anume, cu doua click-uri ai ajuns la rezultate! Aceasta rapiditate este un avantaj insa daca vrei sa cauti sau sa sortezi dupa alte criterii decat marca si model, nu prea se poate!

Pentru a posta un anunt pe acest site trebuie sa iti faci initial un cont iar apoi pentru a avea un anunt afisat pentru 15 zile se plateste prin SMS suma de 1,5 Euro + TVA.

De asemenea, pe site se gasesc si anunturi ale unor parcuri auto second hand din Romania.

Cu peste 50.000 de vizitatori/zi, autovit.ro reprezinta un loc bun de a vinde sau cumpara o masina second hand si o alternativa excelenta pentru targurile clasice!

Un comentariu:

Anonim spunea...

Ai in stanga un "Cauta"... Si acolo poti stabili suficiente criterii. Plus ca in orice tabel cu rezultate un click pe titlul coloanei duce la ordonarea dupa respectiva informatie.

Focus Auto - Revista auto online