duminică, 8 iunie 2008

Parc auto Olanda: www.haverkamp.nl

De la un amic ce locuieste in Olanda am aflat de urmatorul dealer auto: www.haverkamp.nl. Este un parc auto in apropiere de Amsterdam, la o ora de mers cu trenul sau cu masina. La o prima trecere in revista au un stoc de masini destul de consistent insa nu am remarcat prea multe chilipiruri. O alta observatie este numarul de kilometri pe care aceste masini le au la bord, care este in general mult peste 150.000 km ceea ce este foarte verosimil! Masinile ieftine au peste 200.000 km.

Site-ul este disponibil in mai multe limbi printre care si romana iar ca prezentare a ofertelor exista trei posibilitati de aranjare ale anunturilor. Foarte interesanta este remarca de prima pagina WE MAKE ALL YOUR EXPORT DOCUMENTS .

Masinile din acest parc auto au apartinut unor firme (ceea ce nu e neaparat un lucru rau), stiut fiind faptul ca olandezii in general nu sunt posesori de automobile si prefera transportul in comun sau chiar bicicleta (informatie sigura de la un conational din Olanda).

Daca nu ai masina cu care sa te deplasazi pana acolo, poti lua avionul pana la Dortmund (cursa WizzAir din Bucuresti-Baneasa) si apoi trenul pana la Apeldoorn (Teuge) - un drum de patru ore. Rezervat cu o luna de zile inaintea plecarii, biletul de avion va costa maxim 100 Euro. Cursele directe catre Amsterdam sunt mult mai scumpe! Din pacate aceasta varianta de transport nu permite rezervarea unei masini (nu va tine nimeni masina rezervata timp de o luna pentru tine)!

Ca fapt divers, la doua zile dupa ce am aflat de acest parc am vazut prin oras un Astra Caravan ce avea lipit pe hayon un mic abtibild cu www.haverkamp.nl :)

5 comentarii:

Anonim spunea...

Inca un pont despre haverkamp: au si site in romana: www.masinidinolanda.ro

Anonim spunea...

au foarte multe masini exportate in RO dar masinile sunt cu km multi.In strainatate masinile cu km putini au pret f mare

Anonim spunea...

au foarte multe masini exportate in RO dar masinile sunt cu km multi.In strainatate masinile cu km putini au pret f mare

Anonim spunea...

De asemeni gasiti in Olanda la preturi foarte convenabile cu mari reduceri, autoturisme rulate la firma All Cars Company si autoturisme noi la firma All Cars International din Eindhoven, ambele firme avind sediul in aceeasi cladire. Persoana de contact care vorbeste limba romana.
www.allcarscompany.nl
www.allcarsinternational.com

Perse Adrian spunea...

Exista alte site-uri si din romania. Exemplu Autozzap.ro

Focus Auto - Revista auto online